top of page

Delo v Attilo Giuliani Arredamenti


Podjetje Attilio Giuliani Arredamenti je podjetje s 195 letno tradicijo. Že četrta generacija zapored se ukvarja z načrtovanjem postavitev v ambient in s prodajo vrhunskega pohištva, dodatkov in svetil svetovno priznanih blagovnih znamk.

Podjetje se nahaja ob glavni promenadi v Cosenzi, kjer imajo na različnih lokacijah skupno 4000 m2 razstavnih prostorov. Prodajajo moderno in klasično pohištvo ter antikvariat. Pohištvo, ki ga v povprečju nudijo strankam, je višjega cenovnega razreda. Veliko prodajnih kosov so dizajnirali svetovno priznani oblikovalci, kot so Alberto Meda, Philippe Starck, Patricia Urquiola, Ferruccio Laviani, Mario Bellini, Anna Castelli, Alfredo Häberli in drugi.

Dobavljajo tudi pohištvo po meri, prav tako višjega cenovnega razreda.

Podjetje opremlja celotne hiše, stanovanja, poslovne prostore, gledališča…

Delo poteka od razgovora s stranko, predstavitve pohištva v salonu in iz katalogov, izmere stanovanj in izrisa variant v različnih programih, ki jih posredujejo proizvajalci.

V podjetju smo imeli dva mentorja, ki sta nam resnično lepo razložila vse o pohištvu in nas uvajala v uporabo različnih programov. Urili smo se v kompletiranju kuhinj dveh proizvajalcev, otroških in mladinskih sob ter dnevnih sob.

Spoznali smo različne materiale in pomembne detajle dobrega pohištva in se seznanjali z normativi pri postavitvah v prostor.

Delo je bilo zanimivo in poučno, za kar sta zaslužna potrpežljiva in predana mentorja Pino in Nicola.


Recent Posts
bottom of page